بررسی اثرات مقادیر مختلف ورمی کمپوست بر خواص فیزیکی و شیمیایی خاک و عملکرد کمی و کیفی سیب زمینی

پذیرفته شده برای پوستر
کد مقاله : 1127-FWMC5
نویسندگان
1عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه
2عضو هیئت علمی
چکیده
به منظور بررسی اثرات مقادیر مختلف ورمی کمپوست بر خواص فیزیکی و شیمیایی خاک و عملکرد سیب زمینی آزمایشی به مدت دو سال بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 12 تیمار و در سه تکرار شامل 1- بدون مصرف کود شیمیایی+ بدون مصرف ورمی کمپوست 2- بدون مصرف کود شیمیایی+ مصرف 5/1 تن در هکتار ورمی کمپوست 3- بدون مصرف کود شیمیایی+ مصرف 3 تن در هکتار ورمی کمپوست 4- بدون مصرف کود شیمیایی+ مصرف 5/4 تن در هکتار ورمی کمپوست 5- مصرف کودهای شیمایی بر اساس 50 درصد مقدار توصیه شده براساس آزمون خاک و بدون مصرف کود ورمی کمپوست 6- مصرف کودهای شیمایی بر اساس 50 درصد مقدار توصیه شده براساس آزمون خاک + مصرف 5/1 تن در هکتار ورمی کمپوست 7- مصرف کودهای شیمایی بر اساس 50 درصد مقدار توصیه شده براساس آزمون خاک + مصرف 3 تن در هکتار ورمی کمپوست 8- مصرف کودهای شیمایی بر اساس 50 درصد مقدار توصیه شده براساس آزمون خاک + مصرف 5/4 تن در هکتار ورمی کمپوست 9- مصرف کودهای شیمایی بر اساس 75 درصد مقدار توصیه شده براساس آزمون خاک + بدون مصرف ورمی کمپوست 10- مصرف کودهای شیمایی بر اساس 75 درصد مقدار توصیه شده براساس آزمون خاک + مصرف 5/1 تن در هکتار ورمی کمپوست 11- مصرف کودهای شیمایی بر اساس 75 درصد مقدار توصیه شده براساس آزمون خاک + مصرف 3 تن در هکتار ورمی کمپوست 12- مصرف کودهای شیمایی بر اساس 75 درصد مقدار توصیه شده براساس آزمون خاک
کلیدواژه ها
موضوعات